Saturday, January 15, 2011

Dagens Outfit - Hatt eller mössa?

Lila Kofta - MODA International, Pälsväst - VILA, Hatt - Humana, Stövlar - DinSko

Dagens Begär - Chanel Handskar


ELLE-galan

Bäst klädd: Elin Lanto i en superhet spetsklänning.

Finaste paret på rödamattan: Daniel Lindström och hans fru Frida
Coolaste "paret" på rödamattan: Till höger har vi Frida Gustavsson och Puccis superheta designer Peter Dundas
Sämst Klädda: Hermine Coyet Ohlén med sällskap och Gaby Borglund och Maggie Åberg. Vem släppte in dessa människor på rödamattan? Gaby har som en del vet en "modebutik" på Östermalm, hur kan hon välja att ta på sig en hemsk lila Pucci-gardin. Vill hon skrämma bort sina kunder för all framtid? Stackars Peter Dundas som behövde ta emot priset av henne! Han blev väl skrämd för all framtid att återvända till vårt land igen.
Bilder: Stureplan.se

Stockholm S/S/A/W och Jakob Hedberg


V Magazine uppmärksammade nyligen Jacob Hedberg som startade Sveriges första "Collection Magazine" Stockholm S/S/A/W. Förutom att ha gjort detta driver han sitt egna klädmärke LAGOM och modellar lite på sidan om. Hedberg tycker att svenskarna är det bäst klädda folket i världen, men också de mest nervösa. Han anser också att alla ser likadana ut i landet och att många bär en så kallad "hipster uniform". Jag kan hålla med honom till viss del, många är nervösa över att klä sig annorlunda och använda sig av andra märken än de som är tillåtna i den kretsen man hänger i. Läs hela intervjun med honom här.

The Row Pre Fall


Mary Kate & Ashley Olsen märke The Rows höstkollektion ser lovande ut, mycket skinn som vanligt och det uppskattas alltid av mig. Jag blev speciellt förtjust i deras skinnkappa och nu ligger den högst upp på min önskelista.

Friday, January 14, 2011

Dagens Outfit - 110114


Blus - Poetry, Kjol - Vintage, Mössa - Hattbaren, Bälte - Mango, Väska - Gina Tricot

Thursday, January 13, 2011

Turkiska Elle

Wow! Säger jag, makalösa bilder Turkiska Elle lyckats få till med fantastisk styling och vilka majestätiska ruiner de valt att placera modellerna framför. Kombinationen på bilden ovan är oslagbar: en Valentino-röd klänning, över en svart och vit randig poncho, och pricken över i:et är en häftig hatt.

Bilder: Fashion Gone Rogue

Wednesday, January 12, 2011

Sko tips!

Hittade en del intressanta skorEbay, efter det blev jag lite sugen på att köpa de svarta kilklackarna täckta med silver kulor (se bilden nedan). Märket "A, Alice" är för mig okänt sen innan, hoppas bara att de är hållbara och att klacken inte slits ner direkt.

Louis Vuittons film: "Hide and Seek"


När det är risigt väder ute vill man drömma sig bort och tänka på våren när det blomstrar. Att idag bara se blommiga tyger och bara ben vore en fröjd för ögat, men kommer knappast ske i denna snöstorm. Titta på videoklippet så kanske ni mår bättre.

Tuesday, January 11, 2011

Dagens Outfit - 110111Päls - Vintage från Paris, Byxor - Zara (skinndetaljerna har jag satt fast själv) Väska - Dior, Bälte - Charlotte Russe

Dagens Begär - Häftig Väska

Bild: Yvan Rodic (Facehunters) blogg

COS kommer äntligen till Sverige

H&Ms butikskoncept COS (Collection of Style) har bara funnits utomlands innan och jag har alltid uppskattat att besöka dem i Paris. Nu slår de upp sin första butik på svensk mark på Biblioteksgatan i Stockholm.

Mer Pre Fall -11

Lanvin och Vera Wang
Céline

Monday, January 10, 2011

Vilken kampanj är snyggast?

DKNY nya parfymkampanj snuddar vid att var en genialisk reklamkampanj: Anja Rubik en av de hetaste modellerna just nu och hennes blivande make Sasha Knezevic sitter i varsin gul taxi och kysser varandra igenom fönstret. Paul & Joe har en liknande reklambild där modellerna sitter i varsin retro bil; den ena blå och den andra i en röd öppen bil och kysser varandra. Båda bilderna känns romantiska, men frågan är om det inte blir lättare att hitta kärleken i en taxikö i New York än på en äng lång ute på landet.

Dagens Outfit - 110110Marie Clair Italia

Taki Bibelas har plåtat denna vackra "editorial" och lyckats skapa foton som kommer stanna i minnet. Det är värt att forska vidare och se vilka andra jobb han gjort, ni kommer inte bli besvikna. Han tog dessa bilder för italienska Marie Claire och de var nog helt lyriska när de skådade slutresultatet.Blake Lively ❤ Chanel & vise versa

År 2010 bar Blake Lively otroligt många Chanel-klänningar, man kunde nästan tro att hon vid varje premiärvisning eller kändisfest skulle dyka upp i något Karl Lagerfeld skapat. Jag tycker få på senare tid lyckats bära upp deras kreationer så bra som Blake. Därför var det nog inte ett svårt val att välja henne som det nya ansiktet för Chanels väskkollektionen "Mademoiselle".
Vi vet sen innan att Karl är väldigt förtjust i att ha med en manlig modell (Baptiste Giabiconi) och en kvinnlig (Lara Stone eller Freja Beha Ericsen) i sina kampanjer. Om hon och Penn Badgley inte gjort slut hade kanske han också fått vara med på ett hörn och modellat med en herrväska i sin hand.

Sunday, January 9, 2011

Gårkvllens Outfit
Precis innan mitt hår började brinna och Hästpojken räddade mig.
Försvarets Hudsalva hjälper mot torra läppar.


Klänning - Rampage, Spetslinne - H&M, Päls - Vintage, Strumpbyxor - Åhlens, Väska - Mango