Saturday, January 8, 2011

Spying on Kate Moss
S
å här vilar jag på soffan idag med tovigt hår och vrider och vänder mig som Kate i filmen ovan. Videoklippet hittade jag på Nowness.com som jag tipsat om för ett tag sedan.

Friday, January 7, 2011

Dagens (Inge mer julpynt)

Thursday, January 6, 2011

The it-bag... Chanel


Jag har skrivit om den här underbara väskan förut, men den här vita och svarta varianten är värd att nämna igen. Många kvinnor i världen åtrår Chanels klassiska 2.55 kedjeväska på en daglig basis. Jag håller med om att den aldrig kommer gå ur mode, men hur många miljoner är det egentligen som vandrar omkring med Chanels svarta stolhet på armen? Det är alltid uppiggande att se hur Karl Lagerfeld lyckas göra denna modell trendig med nya detaljer varje säsong. Detta är ett prima exempel på hans designfärdigheter. Jag hoppas att den här väskan blir min snart.

Dagens Begär - Wolford

Wolford har varit och förblir mitt favoritmärke på strumpbyxor, de är mer hållbara än andra men också lite dyrare. Det är värt att betala för dessa strumpisar och som ni ser ovan speciellt Hero modellen.

Wednesday, January 5, 2011

Drömoutfit


Päls - Fendi, Skor - Versace, Klänning - Hervé Léger, Väska - Proenza Schouler

Tuesday, January 4, 2011

Tips: KATE! creating an icon

I Mars kommer det en dokumentär om Kate Moss, som ska skildra hennes roll som både modell, musa och mor. Jag tycker det är på tiden att någon ger en överblickande bild av Kates långa karriär och hur hon lyckats bli en sådan stor ikon. Det är den tyska filmskaparen Nicola Graef som regisserat och det ska bli mycket intressant att se denna film.

Bilder: www.ritumsivanovs.com

Titta Hit! Tom Ford/Womenswear


Äntligen har videon från Tom Fords modevisning släppts! Beskåda..

Monday, January 3, 2011

Året börjar bra...

foto: Fashion Gone Rogue
Året börjar lysande för Vogue Italia med deras stjärnskott till fotograf Steven Meisel går det sällan snett. Inga mindre än Freja Beha Ericsen och Arizona Muse får pryda omslaget, som ingiver en retrokänsla. De ser onekligen ut som två Chanel-modeller från de gamla glammiga tiderna.

Sunday, January 2, 2011

2010 års Outfits