Monday, February 21, 2011

Två favoriter från London

Bland mina två favoriter kommer Matthew Williamson på första plats, han lyckades skapa otroligt häftiga looks och det var inte varannan modells outfit som gick hem utan precis alla. Jag fick en sådan sprudlande känsla i kroppen när jag klickade mig igenom hans verk på Style.com och vem kan inte falla med huvudet före när man ser dessa skinnbyxor (bild ovan) eller skorna som är farligt höga?

Vivienne Westwood Red Label ser ut att ha varit en av de häftigare visningarna. Det var vågat och om ni tittar på hela ensemblen med modeller så har många utsmetat smink i alla regnbågens färger och en av tjejerna hade guld i hela ansiktet. Westwood uttryckte sig starkt med olika detaljer genom hela visningen som hölls på ingen plats mindre än i Londons Royal Courts of Justice. Hon kanske ville antyda att monarkin i England hänger på en lös tråd då vissa modeller bar kungakronor på sniskan.
Det jag uppskattade lite extra var en t-shirt med ett tryck där Shakespeare fått en röd lösnäsa och ett par randiga knästrumpor (andra bilden från höger).

1 comment:

Martina said...

Matthew Williamsons kollektion var ju jätte fin, också en av mina favoriter :-)