Saturday, September 4, 2010

5 Preview - T-shirts

Jag är helt förälskad i 5 Previews t-shirtar, trycken på tröjorna drar verkligen till sig blickar och får en intresserad. Det finns flera stycken jag skulle kunna tänka mig att köpa. Artisten Ciara verkar vara ett stort fan av märket (se bilderna nedan). Ni kan också kolla in deras hemsida här.


Friday, September 3, 2010

Louis Vuittons magiska koffert

Barrymore en modemedveten dam

Drew Barrymore har de senaste veckorna promotat Going the Distance, en ny film hon medverkat i. Varje gång jag sett en bild på henne i vimmlet har hon strålat och burit en fantastisk outfit. Kombinationen med en urtvättad jeansskjorta och en vit kjol som släpar i marken är klockren i mina ögon. När hon besökte David Letterman hade hon ett par eleganta oversized silkesbyxor och upptill en glittrig tröja, i famnen bar hon sin bedårande hund (kanske kvällens finaste accessoar).
Svårt att säga vilken outfit som är coolast av de tre..

Thursday, September 2, 2010

Dagens OutfitRolling Stone med Don Draper & Co

Rolling Stone magazine väljer i sitt senaste nummer att fronta huvudpersonerna i tv-serien Mad Men på deras omslag. Damerna: January Jones, Christina Hendricks och Elisabeth Moss bär Über-moderna klänningar fast samtidigt passande för 60-tals eran serien utspelar sig under.

Stones reporter fisk nöjet att följa med under en inspelningsdag och fotografen gjorde ett bra jobb att fängsla hur det verkligen ser ut bakom kamerorna.
Själv är jag ett stort fan av serien och fick nyligen veta att man har möjlighet att vinna en statistplats i serien. wow! Kolla här, man måste dock registrera en amerikansk adress.