Thursday, August 19, 2010

San Francisco, up and down the hill

3 saker jag vill ha till hösten.

Ett par byxor med hög midja och ett snyggt bälte till.

En snygg skinntröja.


En stilig och stor hatt.

Wednesday, August 18, 2010

Tälta i Yosemite skogarna


Nu är jag tillbaka i San Diego efter en lång och svettig bilresa från San Francisco. På vägen till San Fran stannade vi i Nationalparken Yosemite som har otroligt vackra vattenfall och höga berg man kan klättra om man han rätt skor. Jag hade inte riktigt packat för att bergsklättra, men om man känner mig vet man att jag helst tar på mig det som är snyggt och oftast moderiktigt istället för praktiskt. Jag valde en jeansklänning från Bik Bok, ett par svarta boots och pilotbrillor.

Annars var det en väldigt mysig resa med fina stunder kring lägerelden i den mörka skogen. Fast det är inte det lättaste att leva utan dusch, rinnande vatten och inte ha en större spegel än den i handskfacket i bilen. Känslan att efter allt detta stiga in i sitt hotellrum i San Francsico och ställa sig under en rinnande dusch är oslagbar.
Sunday, August 15, 2010

En fest outfit..


Jag älskar min skinnkjol men kvällen till ära kända jag att den behövde piffas till. Längden var inte i min smak utan lite för lång. Klippte till den så att det blev små spetsar som ni ser på bilderna. Om jag skulle vilja ändra tillbaka och ha en rak kant har jag några cm att ta av.

Två vampyrer..