Friday, April 16, 2010

Dyra ting vi inte har råd med just nu..

Skor från Gucci som kostar 1150 Euro.

The purple bag från Purple Boutique kostar 1500 dollar.


Karl Lagerfeld har designat dessa heta och säkert dyra solglasögon.

Gårdagens Outfit

Igår kväll var vi på Le Raspoutine, en av de trendigaste klubbarna i Paris. Som för övrigt ligger i samma byggnad som Louis Vuittons flaggskeppsbutik.
Jag valde att kvällen till ära ta på mig en silverklänning från Beyond Retro. Längden på den föll mig dock inte i smaken när den gick strax ner till vaderna. Jag var tvungen att klippa av "blåsan" lite, för att den skulle var mindre lik en aftonklänning och mer anpassad för att gå ut och klubba. Därefter återanvända jag det avklippta tyget och täckte dekolletaget en aning, som ni kan se på bilderna.
Efter vi dansat oss varma och avrundat festandet tog vi en promenad och vandrade på Paris vackra gator. Vi gick förbi Place de la Concorde, för att sedan trippa ner för Rue de Royale (där jag tog några foton på Chanels skyltfönster) och sedan ledde vägen oss förbi Opera.

Jag utanför Louis Vuitton. Det var några personer som kom fram till mig och ville ta en bild för att de tyckte jag såg ut som en LV-modell, lustigt värre..

Le Raspoutines alternativa dansgolv.

Clapton köpte för dyr öl.. :)

Chanels engångs-tatueringar är heta!

Chanels skyltfönster var inte tyvärr inte så imponerande.

Thursday, April 15, 2010

Låt inspirationen flöda...

Natalia Vodinova är extremt vacker och bär kanske den finaste korsetten jag sett!


Gisele får en minst sagt att tänka på Beach 2010.


Ralph Laurens nya flaggskepp

Bild från Purple Diary
Idag öppar Ralph Laurens nya flaggskeppsbutik i Paris på Boulevard St. Germain. Det var en gång i tiden ett vackert hotell, nu har det förvandlats till världens största RL butik och har en yta på cirka 1200 m². I affären kommer även den första Ralph Laurens resturangen ligga (vid namn Ralphs). Jag tänker sjävklart besöka butiken idag, lägger upp några bilder senare.

Wednesday, April 14, 2010

Chanels vår..

Monday, April 12, 2010

Photoshoot

På söndagen var vi i Montmartre för att plåta några bilder. Det var väldigt turisttätt och alla som gick förbi var tvungna att ta en bild på oss av någon lustig anledning. Var 10 min åkte det förbi tåg fyllda med turister, som antagligen tänkte vi är i Paris "modets huvudstad" bäst att få med några bilder hem på modellerna som poserar här.
Det var "dock"-tema och jag skulle vara den blonda dockan, en variant av Alice i Underlandet. Fler bilder kommer senare.