Saturday, April 3, 2010

Kvällens Outfit

Dags att ta sig ut i Paris natten även om man inte ser allt för glad ut på bilden. Låt mig inte lura er, jag kanske ser ut som en ledsen liten hundvalp som precis fått mitt Vitamin Water. Men jag är långt ifrån ledsen utan mer party-sugen.
Kvällen till ära har jag tagit på mig min favorit skinnjacka i metallfärg och heta stay-ups. Jag är sedan en tid tillbaka stormförtjust i stay-ups, bara det inte ser "trashy" ut. På bilden nedan tycker jag dock att Lara Stone visar lite för mycket med sina strumpebandshållare.

Lara Stone for W Magazine
Vad gör jag med Russel Brand på toaletten? Skojar lite, Clapton ser inte alls ut som honom.

Friday, April 2, 2010

Gult är inte fult!

Den här klänningen har hängt med länge, den var faktiskt med ute och dansade förra påsken på Spy Bar. Hoppas alla har en riktigt mysig helg. Glad Påsk!

Thursday, April 1, 2010

April April din dumma sill...


När jag imorse öppnade Google Reader stod det till min stora förvåning att Karl Lagerfeld skulle gå i pension och göra sin sista visning för Chanel till sommaren. Det var lite svårt att tro på detta, då Karl i flera intervjuer sagt att han kommer sluta designa när han går i graven. Vi blir som tur inte av med denna fantastiska vithåriga designern så lätt. Det var bara ett litet aprilskämt FabSugar kommit på.

Karl har nyligen också designat snygga Coca Cola Lite flaskor som kommer säljas i Paris på Colette från och med den 24 april i år.