Thursday, March 25, 2010

Fashionable när man diskar?

Det börjar med att man faktiskt tar sig an disken och för en gång skull i en viss glamorös anda. Varför inte ha en fin klänning på sig och dricka ett glas Champagne? Måste det vara grått och trist när man diskar? Nej, kolla in bilden ovan.
Sedan är det viktigt att favorit-playlisten spelas i bakgrunden. Då kan man verkligen försöka njuta fast man har händerna i det skitiga diskvattnet. När man är klar kan man unna sig en utgång till Moulin Rouge.

Klänningen som jag tillslut valde att ha på mig var en enkel svart klänning från Indiska. Visst blir det fint med en enfärgade kreation till bara ben och hög klackat. Men jag kände ändå att "den lilla svarta" behövde kryddas till. Inspirationen kom från en liten reklam-pop-up där jag såg en bild på en underbar Herve Ledger klänning (se bilden längst ner).
Om man zoomar in på bilden på mig nedan kan man kanske se ett avlångt hål och lite bart skinn, precis där skinnjackan slutar. Gjorde fyra sådana hål, orkade inte göra lika många som på Ledger klänningen. Snyggt blev det och ett lätt till tips till er där ute.


No comments: