Thursday, July 3, 2008

Fashionweek - Carin Wester

Igår var jag på Carin Westers visning och mycket folk dök upp, det tog ett tag innan första raden hade fyllts med alla modelejonen i branchen. Louboutin klackarna slets i grusgångarna i Berzeli parken och Prada, Balenciaga väskorna stektes i solhettan. Musiken höjdes sakta men säkert och tillslut var volymen så hög att man knappt kunde tänka, under själva visningen var musikvalen riktigt bra och fokusen hamnade på catwalken.
Kläderna och modellerna som vi var där för att se, var stiliga och kollektion var mer säker än något annat, men inget vi inte sett innan "starkt målade oranga läppar".
Alla designers försöker alltid ha en återkommade accessoar som sticker ut under deras visning, må det vara Acnes överdimensionerade cowboy hattar eller Chanels vristväskor. Carin Wester motsvariget till detta var dubbla glasögon, de funkade faktiskt inte i mina ögon. Tyckte att hon levererade en alldaglig kollektion, men med en hel del söta klänningar i starka lila nyanser. Herrkollektion tog direkt ett snesteg när första modellen gick längs grusvägen, det var stora hängiag koftor som gick till knäna och det kändes som ett pyjamaskalas.

Tuesday, July 1, 2008

Jolies skinnjacka kan bli din!

Jag hittade den snyggaste skinnjackan på Ebay från den bästa av alla världar och så slår den alla andra skinnpajer med hästlängder. Jag har letat efter en fin skinnjacka som är ett måste till sommarens heta festivaler.
Jag skulle inte tveka att köpa denna om det inte vore för priset som för nuvarande ligger på $10 300 (WHaaaattt?). Hysterin kring jackan beror nog helt på att Angelina Jolie burit den i filmen Wanted som snart kommer ut på bio.

Eva Mendez glittrar..

Eva Mendez super vacker på Diors Couture Collection visning, två heta färger denna sommar aprikos och rosa. Imorogn är det dags för Carin Westers visning i Berzeli parken, kankse köra på något liknande eller så blir det den "utvalda outfiten". Bilder kommer imorgon. Man får nog vara på plats i god tid då det kommer kryllar av folk redan tidigt.