Thursday, July 3, 2008

Fashionweek - Carin Wester

Igår var jag på Carin Westers visning och mycket folk dök upp, det tog ett tag innan första raden hade fyllts med alla modelejonen i branchen. Louboutin klackarna slets i grusgångarna i Berzeli parken och Prada, Balenciaga väskorna stektes i solhettan. Musiken höjdes sakta men säkert och tillslut var volymen så hög att man knappt kunde tänka, under själva visningen var musikvalen riktigt bra och fokusen hamnade på catwalken.
Kläderna och modellerna som vi var där för att se, var stiliga och kollektion var mer säker än något annat, men inget vi inte sett innan "starkt målade oranga läppar".
Alla designers försöker alltid ha en återkommade accessoar som sticker ut under deras visning, må det vara Acnes överdimensionerade cowboy hattar eller Chanels vristväskor. Carin Wester motsvariget till detta var dubbla glasögon, de funkade faktiskt inte i mina ögon. Tyckte att hon levererade en alldaglig kollektion, men med en hel del söta klänningar i starka lila nyanser. Herrkollektion tog direkt ett snesteg när första modellen gick längs grusvägen, det var stora hängiag koftor som gick till knäna och det kändes som ett pyjamaskalas.

2 comments:

national lottery said...

Well for me its better to be more realistic.

milk said...

skönt med någon som inte bara höjer till skyarna -jag var inte ens där, jag hade absolut ingen lust att trängas ;)