Friday, April 11, 2008

Tvättstugan

Tvättstugan är inte det glamorösaste stället, inte heller är det roligt att tvätta. Om namnet på platsen man går till för att göra rent sina klädesplagg var mer uppmuntrande, kanske det skulle bli mer underhållande. Det skulle definitivt bli bättre om man hade en tvättfest, och kunde lära känna alla sina grannar.
I Sverige är moralen lite annorlunda i tvättstugan än den man ser i alla filmer som görs i Hollywood. I USA går man oftast till en butik och tvättar, och så tar man med sig en liten säck med mynt som man stoppar i tvättmaskinerna. Man kanske också tar med sig en bok för att fördriva tiden och så självklart träffar man en snygg kille.
I Sverige går man till en gratis tvättstuga, en plats där man är ensam. Gratis är självklart inte dåligt, men det bidrar till att alla utnyttjar tvättstugan och folk hoppar över att städa. Jag säger inte att vi ska ha tvättbutiker i Sverige, men jag tycker att tvättstugan kan vara ett ställe där man inte är rädd för att ens grannar ska sno ens tvätt utan mer en plats där man kan umgås och framförallt en ren och fräsch plats.
Folk går oftast och tvättar i sina mjukiskläder, men det skulle bli riktigt party om man gick lika elegant som Gemma Ward och Lily Donaldsson, på bilden till vänster.

4 comments:

MP3 e MP4 said...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the MP3 e MP4, I hope you enjoy. The address is http://mp3-mp4-brasil.blogspot.com. A hug.

Jessica said...

Tjusigt, tänk om man ändå kunde se ut sådär när man traskade ner till tvättstugan :P

heyyouwhostandup said...

haha har faktist möt en tjej som hade en balklänning på sig i tvättstugan :p

Jessica Anshagen said...

Hej!
Var jätte gärna med och tävla på min sida där man kan vinna skit snygga skor från Ji Fashion 4U värde 650 kr!

Ha en jätte bra helg :)
/ Jessica