Saturday, October 27, 2007

No one has a party like Cavalli...

Roberto Cavalli hade nyligen fest i Rom för att presentera de kläder han gjort för H&M. Festen var mycket glamorös och alla modellerna som dök upp hade leopard klänningar, fjädrar, guldmasker och riktigt höga klackar. Jessica Stam och Bar Refaeli bar båda kläder från Cavallis kollektion producerad för H&M och det glänste helt klart mest av dem.

Friday, October 26, 2007

Veckans Stilikon – Petra Nemcova

Vacker, vackrare och vackrast, det sist nämda är Petra Nemcova och det var nog därför hon blev modell , hon fick sitt genombrott i Sport Illustrated år 2002. Sedan dess har hennes karriär blomstrat och hon har haft en förhållande med sångaren James Blunt, som förde henne ändå mer in i rampljuset. När hon inte jobbar som modell är hon djupt engagerad i olika stiftelser som vill förbättra världen t.ex. "The Clinton Foundtation".

She's looking gorgeous!

Gwen Stefani kliver ur sin Escalade och ser absolut fantastisk ut, det blänker om hennes solglasögon, mönstret på kappan hypnotiserar, blåa lackskor och en kedjeväska på armen. Det här är onekligen dagens inspirationsbild. Jag tycker verkligen att man ska ha en starkfärg på skorna som t.ex. den här blåa i vinter, det kan lysa upp en hel outfit.

Thursday, October 25, 2007

Dagens Outfit


Skinnklänning - Mammas gamla (som jag sytt om)
Bälte - H&M
Strumpbyxor - H&M
Kofta - Zara
Nitarmband - Punkshop & Glitter
Väska - Gucci Indy Bag

Dagens Inspiration

En svart outfit från topp till tå kan var så väldigt chict, men det kan också en skinnjacka, vanliga svarta stuprör och ett par ankelboots vara. Tjejen på bilden vet hur man gör och har för underbara skor, måste införskaffas.
Jag vill inte börja inse att det blivit för kallt för att ha på sig skinnjackan, bara idag tänker jag och fryser.
Bildkälla:
The Sartorialist

Hett Tips!

Det händer att när jag läser min dagliga dos av bloggar, känner jag att många inte har kunskapen om att man faktiskt kan handla på Internet från USA, fast det står: only US shipping. Det finns en hemsida som tillhandahåller den möjligheten genom att ge dig en oäkta adress i USA. Sedan när du handlar t.e.x. kläder i en internetbutik uppger du den adressen du fått och varorarna skickas dit, därefter sänds de vidare hem till dig i Sverige.
Tänk på att nu när dollarkursen är så låg kan man göra många kap.

Guldnitar snyggt!

Gina Tricot har verkligen fått in snygga accessoarer med guldnitar, speciellt de fina örhängena man ser på bilden (pris?), bältet (129 kr) och den fina kuvertväskan (149kr). Passar helt perfekt för en festhelg..

Wednesday, October 24, 2007

Månadens "must haves"


En orange väska, som lyser upp i höstmörkret skulle inte vara helt fel. Väskan på bilden kommer från Chloé, plånboken tillåter dock inte riktigt att jag inhandlar den.Ett mörkrött läppstift måste jag köpa snarast. När man använder en sådan mörk nyans tycker jag att man har stylat modellen på bilden perfekt; mycket ljust puder så man får ett väldigt blekt ansikte, som framhäver läpparna och gärna att man ordnar håret i de klassiska Hollywood-lockarna.
En ny unik kofta vill jag jättegärna hänga in i min garderob, när det börjat bli så kyligt ute. Med unik menar jag lite speciell och okonventionell, som den på bilden. Det är ursnyggt att ha pälsmössa och guldklocka till den koftan modellen har på bilden.

Det skulle inte vara helt fel att hitta en sådan här snygg orange kjol, men den behöver inte vara i plast som den på bilden från Chloé.
Jag såg nämligen ett uppslag i nya Elle där man hade stylat en modell med en gul kofta och en orange kjol, väldigt hett.

Tuesday, October 23, 2007

Dagens Outfit


Kavaj - NK (woman collection)
Shorts -NK -ll-
Stövlar - Charlotte Russe
Päls - Gina Tricot
Nitarmband - Punkshop
Ormskinnsväska - H&M

Vackert...

Hon är en av de allra hetaste modellerna i världen och han är en av de mest åtråvärda skådespelarna just nu. Tillsammans klär de omslaget på Vanity Fairs November upplaga och de medverkar i en fotoplåtning på åtta sidor. Det är vackra bilder på George Clooney och Gemma Ward, man har försökt skapa en gamla Hollywood känsla över det hela och verkligen lyckats. Gemma har den ena vackra klänningen efter den andra, jag är speciellt förtjust i den bruna med den stora rosetten och de vita handskarna hon har till.En klänning med tusen fransar..

Jag är jätte sugen på att köpa en klänning med fransar. Jag står dock inför ett litet dilemma, antingen så väntar jag till den 8 November och köper Roberto Cavallis guldklänning med paljetter och fransar. Tyvärr kommer jag då inte vara ensam om att köpa den, långt ifrån.. det kommer vara alldeles för många tjejer som har samma klänning som mig. Eller så letar jag efter en annan fransklänning, gärna i lila som den Gisele har på framsidan av Harpers Bazar.

Dagens Inspiration

Jag letade lite inspiration på morgonkvisten och jag fann den på Elles hemsida under "Street Chic". Man får en känsla av Paris när man tittar på den här tjejen, hennes svarta klänning med stora guldpaljetter, svarta knytskor, Wayfarers och en kedjeväska (jag gissar på Chanel).
När jag åker till Paris i vår, så vill jag vara klädd som henne.

Monday, October 22, 2007

Önske Outfit

Jacka - Louis Vuitton
Klänning - Chloé
Mc-boots - DinSko
Kuvertväska - Gina Tricot
Diadem - Miu Miu
Strumpbyxor - Åhlens

Kolla in Sophies kombination med Louis Vuitton-jackan här.

Veckans Ebay-kap!

Jag hittade en jätte söt liten kuvertväska i ormskinn på ebay och auktionen börjar på $10 (ca:65 kr). Nu när ormskinn och clutch bags är så populärt är det dags att slå till.

Sunday, October 21, 2007

Vem bar klänningen bäst?

Vem bar Dolce & Gabbans klänning bäst, var det Gisele Bündchen, Viktoria Silverstedt eller Jamelia?