Friday, October 5, 2007

Veckans Stilikon – Mary-Kate Olsen

Mary-Kate Olsen och hennes syster Ashley har gått från att vara småbarns idoler i tv-serien ”Huset fullt” till att bli stora modeikoner. De har inte växt mycket på längden, men de har skapat sig en unik stil som sticker ut. Med sitt ofta lite feta (antagligen inte fett utan hårprodukter), oborstade hår, stor herrskjorta med rutor, svarta strumpbyxor, okonventionellt formade skor och stora solglasögon skiljer sig Mary-Kate från mängden av fashionistas. Hennes stil kan definieras som rockig och sliten men kan också vara elegant.

Det är nästan aldrig Mary-Kate dyker upp utan sin syster på bioduken. De är ett radarpar och de får oftast roller pågrund av att de just är tvillingar. Men nyligen har Mary-Kate börjat medverka ensam i tv-serien Weeds, där hon spelar en trofast kristen tjej som ägnar sina dagar åt att hjälpa gamla människor och röka på. Det känns som att hon spelar sig själv i rollen, men bara om du bortser från de två ovanämda sakerna. Hennes stil är hennes egna i serien och vi får se framöver hur hennes karaktär utvecklas.

De har ännu inte haft någon roll i en stor succé film, men det beror helt på hur man definierar succé. Det ryktas iallafall om att de ska spela bondbrudar i nästa Bondfilm och de blir helt klart en ny typ av roll för dem och mycket intressant att se.


3 comments:

Natalie said...

Jag tycker bättre om Ashleys klädstil :)

Alexandra said...

Hon är snyggast! :D

Ana* said...

"Huset fullt" hette det;)