Tuesday, October 2, 2007

Fjäderfän!

Fjädrar är minst sagt heta denna säsong, du ska ha dem i allt från håret, hängande i halsbandet eller på din festklänning. Här är några tips;

*Köp ett diadem med fjädrar, gärna i svart och ha det till en enkel ljusfärgad klänning eller så kan du konstruera ett själv.

*Viktigt att tänka på! Kombinera inte fjädrar i håret och på dina smycken, det räcker gott och väl att ha dem på ett ställe, du vill inte se ut som en höna. En outfit kan bli som finast om trendetaljen bara markeras lätt i jämförelse med resten av kläderna.

*Bara för att fjädrarna är heta i höst betyder det inte att du får ta och köpa en rosa fjäderboa, då riskerar du att se vulgär ut. Att föredra är helt enkelt om fjädrarna är i naturliga färger och inte kvantitet utan kvalité.

*Att ha en klänning till vardags med fjädrar kanske är aningen opassande men till fest är det riktigt hett, du kan lyckas se riktigt elegant ut. Speciellt om du matchar fjädrarna med ett pärlhalsband och små pärlddroppar hängande i öronen(se mitten bilden).

No comments: