Sunday, September 23, 2007

Veckans Varning!


Sorry Paris Hilton, men så här får man bara inte kombinera sin outfit. En röd klänning med ett brokigt mönster och till det ett par i och för sig väldigt fina Christian Louboutin skor i zebramönster. Det passar inte ihop! Och det hela blir ändå värre med blåmärket på smalbenet och tjejen i bakgrunden med sin totalt missanpassade stil. Även hon får en varning och speciellt hennes gympadojjor. Blåmärken kan vi alla få det ska vi inte klaga över och det hela hade säkert sett bättre ut mot en vit bakgrund. Man ska verkligen passa sig för att blande mönster.

Den enda insikt jag förskaffat mig av denna bild är att även välförmögna Paris Hilton använder sina skor mer än en gång, då hon burit dessa skor en annan gång i sin egen musikvideo.

En till varning får Paris för sin frisyr, som det varit en hel del tal om i media denna vecka. Det är fräscht att klippa håret kort, men just denna ”look ”vi sett de senaste veckorna på Paris är aningen ”tantig”. Speciellt när hon använder för mycket mousse i bakre delen av håret, se upp för det.

No comments: