Thursday, September 27, 2007

Don't Follow Me!

Lindsay Lohan och Paris Hilton har bestämt sig för att bli tvillingar och bära matchande tröjor, inte riktigt! De har antagligen köpt tröjorna av samma skäl, för att de är coola i deras värld (peace out menar Lindsay) och för att sända ut ett kontrabudskap till papparazin som förföljer dem dagligen. I sig är tröjan väldigt ”unfashionable”, och att tro att den kommer att skydda dem mot blixtrande kamror är naivt. Men de är väl bara ute efter mer uppmärksamhet. Varför måste den unga generationen kändisar köpa samma tröjor? Jag skulle inte bli ett dugg förvånad om Britney Spears dyker upp med samma plagg imorgon.

Vid den här tiden förra året bar den unga kändiseliten Primps mjukiskläder, denna höst har de ”follow me” tröjorna istället. En motbjudande ersättare till Primps väldigt mysiga och gulliga kläder. Själv tycker jag att mjukisdräkten är till för mer privata tillfällen, när du tränar eller ska gå ut med hunden, inte när du tar en sväng på stan.

Snälla! Gör inte som unga Hollywood, matcha inte din flanelloverall med din dyra Louis Vuitton väska. Dyra väskor hör till snygga outfits och inte till det du har på dig när du sitter i tv-soffan. Och om man vill göra ett starkt intryck på omvärlden bör man istället ha en tröja som den Misha Barton bär på bilden nedan ”Drop Knowledge Not Bombs”, + en chique outfit.


No comments: